7 de junio de 2013

Benvingut / benvinguda

Ens plau fer-li arribar el programa divulgatiu de la Jornada sobre ‘Organització de l’Atenció Integral en Pacients Afectes de Malaltia de Huntington: Una Missió de Continuïtat Assistencial”

En aquesta ocasió la present Jornada sobre aquesta malaltia esdevé de la unió de forces, ja que històricament l’ACMAH (Associació Catalana de la Malaltia de Huntington) ve desenvolupant jornades anuals que tracten de posar de manifest totes les necessitats dels que la presenten i del seu entorn immediat, així com les possibles alternatives terapèutiques i d’atenció; seria aquesta la XIII Jornada. Igualment, des de 2005, l’Hospital Mare de Déu de la Mercè ve organitzant en conjunció amb el Consorci Sanitari de Barcelona, Jornades de treball centrades en, a més de les últimes novetats terapèutiques, també en l’organització de serveis dedicats a l’atenció al malalt afecte de Huntington i demències d’inici precoç, aquesta és la III Jornada.

En aquesta ocasió l’esforç comú va dirigit fonamentalment a mostrar una filosofia assistencial centrada en el pacient i el seu entorn en dependència de la situació clínica en la qual es trobi. Per aquest motiu l’estructura del programa de la jornada es centra en tres taules que pretenen ser un reflex de la continuïtat assistencial que necessiten, una continuïtat assistencial vertebrada en una atenció des d’un marc integral i interdisciplinar capaç d’oferir una atenció adequada en tot moment.

[icon name=»icon-download-alt»] Descargar PROGRAMA en PDF