Fuente: Voluntaris.cat

Com cada any torna la Mostra d’Associacions de la Mercè i, enguany, la temàtica és més especial que mai: el voluntariat. La FCVS torna a tenir presència amb un estand commemoratiu cedit per l’Ajuntament de Barcelona. L’objectiu és que, entre tots, podem posar el toc festiu a la celebració del 25è aniversari de la FCVS i l’elecció de Barcelona com a Capital Europea del Voluntariat 2014.

La FCVS tindrà un estand a la Mostra durant els dies 20, 21 i 24 de setembre. No hi faltaran activitats pensades tant per als més menuts com per als més grans: tallers de xapes i de dibuix, jocs de taula… Serà un moment idoni per a passar-ho d’allò més bé amb la família i els amics, i, a la vegada, conèixer el voluntariat social, les seves modalitats i àmbits de participació, així com els valors i aprenentatges que ens aporta.

[icon name=»icon-link»] Leer más